Ny hemsida

Bäste kund
Våra kunder har under åren varit mycket nöjda med vår hemsida och onlineshop, men den behövde en uppdatering. Vi har därför nöjet att kunna berätta att vi nu har lanserat en ny och mer aktuell hemsida! Adressen är densamma, tabellerna är i stort sett likadana, men vi har lagt till en lång rad nya funktioner som vi hoppas att du kommer att uppskatta:
Kundinloggning:
Framöver får du ditt eget personliga konto. Du ska därför logga in med e-post och ett lösenord. Glömmer du ditt lösenord ska du inte bli förtvivlad – vi hjälper dig.
Tidigare order:
Tack vare nytt inloggningssystem kan vi framöver också visa order som du redan har lagt. Med några få klick kan du beställa dem på nytt eller få en faktura eller följesedel utskriven om du behöver det.
Jämför produkter och lägg dem i önskelistan:
Om du behöver jämföra några produkter är det också möjligt på den nya hemsidan. Du kan dessutom spara dem till ett senare passande tillfälle genom att placera dem i en önskelista. Du har också möjlighet att mejla din önskelista till en kollega.
Bättre sortering:
Våra slider har fått omsorgsfull omarbetning och är nu användarvänligare. Samtidigt kan du välja vilken dimension du vill sortera efter och om det ska vara med minsta eller största värde överst.
Vi hälsar dig välkommen till vår nya sida och hoppas att du kommer att uppskatta den lika mycket som vi själva gör. Vi tar gärna emot feedback från dig om du har ris eller ros.
Contact us!
Contact us on phone: +45 8672 0099 or per e-mail: lkm@fjedre.dk
Copyright © 2018 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.