Chat with us, powered by LiveChat

Om Sodemann

SODEMANN FJÄDRAR (SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S) specialiserar sig på allt inom fjädrar och är specialister på standardfjädrar.

Företaget startades 1989 och har sedan dess ständigt stärkt sin position på den danska marknaden för standardfjädrar och specialfjädrar.

En av Europas största urval av fjädrar på lager redo att skickas.

Du kan med fördel använda våra fjädrar vid konstruktion av nya produkter, uppdragsproduktion, reparation eller Just in time.

Standardfjädrar från lagret sparar såväl tid som pengar vid tester. Hos oss är du inte tvungen att köpa större mängder än du har användning för. Sänk dina lagerkostnader genom att bara beställa så mycket du behöver!

Alla våra fjädrar är försedda med ett unikt lagernummer och med all nödvändig teknisk information. För dig betyder det att du får rätt fjäder till god kvalitet varje gång. Vi hjälper gärna till med fjädrar som specialtillverkas efter dina ritningar och önskemål och ger gärna råd om hur du använder fjädrarna samt hjälper till med beräkningar. Alla våra fjädrar tillverkas av den bästa certifierade tråden och fjädrarna tillverkas efter regler som garanterar en hög kvalitet

Vårt mål är att ge dig den bästa - och snabbaste - servicen, och vi lägger stor vikt vid att ge dig en professionell, seriös och personlig service. Endast på så sätt kan vi fortsätta vara den främsta leverantören av standardfjädrar till industri och hantverk.

Vid brådskande fall utanför arbetstid kan du alltid nå en medarbetare på +45 86 72 00 99 eller Jørgen Sodemann på +45 20 11 63 03.AAA

Internet Explorer oförenlighet

Denna webbplats fungerar tyvärr inte bra med Internet Explorer. Vi rekommenderar att du använder en av följande gratiswebbläsare:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.