Chat with us, powered by LiveChat

Information

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S levererar varor till alla former för verksamheter och branscher. Som en naturlig del i en ansvarsfylld och rätt styrd verksamhet är det ofta kunder som vill ha information kring ovanstående frågor. Sodemann Industrifjedre A/S har härmed förklarat vår ståndpunkt till frågeställningarna. Önskas ytterligare information står vi alltid till förfogande.

Prisavtal / kontrakt etc.

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S ingår inte definitiva kontrakt eller avtal med kunder beträffande juridiska villkor som reglerar våra priser, ramavtal, vår service eller kvalitetsstyrning m.m. Det finns många punkter i dessa typer av avtal som helt klart är acceptabla och i allmänhet förnuftiga, men det finns också punkter som antingen kan vara orimliga, omöjliga eller på förhand svåra att efterleva. Om ett avtal inte är 100% tydligt gentemot båda parterna finns det ingen grund för att ingå ett avtal. Våra handelsrelationer med kunder är i princip mycket enkla. Kunden beställer och köper precis det antal specialfjädrar eller standardfjädrar som behövs. Om det gäller specialfjädrar tillverkas dessa enligt kundens uppgifter och önskemål och efter godkännande av utskickat erbjudande. Om det gäller standardfjädrar har dessa tillverkats och levereras utifrån de parametrar som gäller för den enskilda typen. Priser och mängdrabatt på standardfjädrar framgår på vår online-butik. Om kunden har definierade krav på en fjäder och därför inte är säker på att standardfjädern kan uppfylla dessa, ska all viktig information vidarebefordras till oss vid beställning så att vi kan säkerställa att den levererade varan uppfyller kundens krav och önskemål.Springs

Internet Explorer oförenlighet

Denna webbplats fungerar tyvärr inte bra med Internet Explorer. Vi rekommenderar att du använder en av följande gratiswebbläsare:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.