Chat with us, powered by LiveChat

Kvalitets- & produktionssäkring

Download pdfSODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S är en verksamhet som är specialiserade på handel med fjädrar. Vi erbjuder snabb leverans från dag till dag från Danmarks största lager av fjädrar. Vi erbjuder oss även att lösa frågor med en speciell fjäder. Sodemann Industrifjedre A/S levererar enbart fjädrar från produktioner som håller en mycket hög standard. De fabriker som vi samarbetar med har alla produktions- och mätutrustning som lever upp till dagens höga krav och kvalitet. Där används enbart certifierad tråd av bästa kvalitet. Överensstämmelse enligt dessa krav är tillräcklig säkerhet för den tekniska kvaliteten.

I vår katalog kan information om DIN-normer, verktygsnummer, EN-normer, m.m. finnas angivna vid olika varugrupper. Det finns normalt inte behov för särskild specifikation av enskilda leveranser av standardfjädrar. Om det vid beställning av specialfjädrar önskas mätrapporter, eller en kopia av trådcertifikat från trådleverantör, kan detta levereras tillsammans med ordern. Den information som önskas måste anges vid beställning.

Alla varor som Sodemann Industrifjedre A/S levererar har sitt egna varunummer och alla uppgifter finns registrerade på dator. Alla ritningar, bilder och data är säkrade med en komplett backup, både internt och externt.

Övriga krav rörande kvalitet hos oss, såsom snabb leverans, leveranssäkerhet, snabbleveranser, priser och service mm kommer att genomföras med modern kunskap och teknik inom områdena order- och lagerhantering, ekonomi och administration, mm. Därtill kommer att vi med duktiga medarbetare med specialistkompetens håller ett personligt ansvar i alla led.

Sodemann Industrifjedre A/S kommer att fortsätta att vara den mest förtrogna och bästa leverantören av standardfjädrar. Av den anledningen genomför Sodemann Industrifjedre A/S löpande förbättringar och optimeringar som kontinuerligt ser till att vi upprätthåller höga interna krav. Sodemann Industrifjedre A/S ser gärna att erhålla konstruktiv kritik så att vi i dialog med kunderna alltid står beredda att oftast uppfylla de externa önskemål som våra kunder har.

Internet Explorer oförenlighet

Denna webbplats fungerar tyvärr inte bra med Internet Explorer. Vi rekommenderar att du använder en av följande gratiswebbläsare:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.