Chat with us, powered by LiveChat

Upprätta returärende

För att upprätta ett nytt returärende eller kontrollera status för ett nuvarande returärende ombeds du fylla i formuläret:

Orderinformation
Tooltip
Tooltip

Skicka inte några varor i retur förrän du har tagit emot uttrycklig information från Sodemann Industrifjedre A/S.

Sodemann Industrifjedre A/S tar inte varor i retur utan föregående avtal om detta. Varor som skickas i retur utan avtal behandlas inte vidare, utan kasseras.

Returnering av varor

På denna sida kan ett returärende endast upprättas på en order som gjorts via vår hemsida. Ordernumret ska börja med ett W.

Varor vars försegling är bruten tas inte i retur.

Villkor för företagskunder (B2B):
SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S tar inte varor i retur utan föregående uttryckligt avtal om detta. I förbindelse med ett sådant avtal mottar kunden ett returnummer från SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S. Läs mer i våra försäljnings- och leveransvillkor under punkt 7.

Villkor för privata kunder (B2C):
Det är 14 dagars ångerrätt på alla varor som beställs online hos SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S. Fristen räknas från tidpunkten för mottagande av varan/den första av flera leveranser. Läs mer i våra försäljnings- och leveransvillkor under punkt 6.

Internet Explorer oförenlighet

Denna webbplats fungerar tyvärr inte bra med Internet Explorer. Vi rekommenderar att du använder en av följande gratiswebbläsare:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.